На Херсонщині квартирант витратив гроші домовласника на телефон і делікатеси

6 лет назад 0

У Новотроїцьке відділення поліції звернувся житель одного з сіл. Він повідомив, що з кімнати зникло 500 доларів США, які його родина відкладала на ремонт будинку. Також чоловік розповів, що разом з грошима зник і квартирант. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Заявник розповів, що познайомився з 18-річним хлопцем на роботі і пожалів його. Молодик сказав, що йому ніде жити, тому що батькам він не потрібен. Заявник дозволив хлопцю безкоштовно пожити у своєму будинку в кімнаті з сином. А коли чоловік виявив відсутність грошей, то ні квартиранта, ні його речей те не було.

Поліцейські встановили місцезнаходження підозрюваного. Він пояснив, що грошей потерпілого у нього вже немає. Він їх розміняв та витратив на купівлю нового мобільного телефона і делікатеси.

Відкрите кримінальне провадження за ст.1 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка» (карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років).