На Херсонщині накрили чергове браконьєрське злочинне угрупування

7 лет назад 0

Вже другий рік активісти та місцеві правоохоронці ведуть боротьбу з рибною мафією, а влада країни повністю відмежувалася від цієї проблеми.

Про це на сторінці у Facebookпише депутат облради Микола Ставицький.

«Херсонська акваторія. Між цими двома фото пройшов рівно рік, що є дуже символічним. На першому фото, вчора вночі бійці УДА (Дмитрий Дым) накрили чергове браконьєрське злочинне угрупування в с. Корсунка, яке займалося знищенням риби в промислових масштабах. На другому фото, я тримаю сітки. Рівно рік тому в селі Князе-Григорівка ми разом з поліцією #Максим_Жарков витягли кілометри браконьєрських сіток з напівмертвою рибою.

Вже другий рік активісти та місцеві правоохоронці ведуть боротьбу з рибною мафією, а влада країни повністю відмежувалася від цієї проблеми. Рибні інспектори це сьогодні головне зло на воді. Рибна мафія вже рік намагається всіляко не допустити створення Рибного патруля. Вони навіть йшли на вбивство Василя Зеленчука минулого року. Але нічого у них не вийшло, бо в області сьогодні інша, народна влада.

Вже найближчим часом Херсонрибохорона буде ліквідована з усім мотлохом інспекторів корупціонерів, а Рибний патруль, сформований з учасників АТО, вийде на воду для повного знищення залишків браконьєрської чуми».