На Херсонщині пограбували дитину

7 лет назад 0

До Новотроїцького відділення поліції звернулася мати неповнолітнього. Вона розповіла, що її син на мопеді поїхав в гості до знайомих. Транспортний засіб залишив на узбіччі. Приблизно о 02.00 хлопець зібрався додому, але мопеда на місці не було.

Про це повідомляють у відділі комунікації ГУ НП у Херсонській області.

Працівники Новотроїцького відділення поліції провели ряд оперативно-розшукових заходів та виявили мопед біля автостанції у Бериславі. Мопедом керував 29-річний місцевий житель, неодноразово судимий за майнові злочини.

Зі слів зловмисника, він поїхав у кілька населених пунктів шукати роботу, нічого не знайшов і вирішив повертатися додому. Але було вже пізно, грошей на автобус він не мав. Коли побачив на узбіччі мопед з ключами у замку запалювання, то взяв його і поїхав до себе додому.

Мопед вилучено та повернуто законному власнику. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом» (карається штрафом від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від трьох до п’яти років, або позбавленням волі на той самий строк).