На Херсонщині поліцейські передали необхідний теплий одяг нужденним сім’ям

3 года назад 0

Працівники превенції поліції Херсонщини допомогли сім’ям, що знаходяться в складних життєвих обставинах та матерям з дітьми, які постраждали від домашнього насильства. Поліцейські передали теплий одяг та взуття родинам, які потребували допомоги.

Вчора працівник ювенальної превенції Корабельного відділення поліції спільно зі службою у справах дітей перевірили під час рейду сім’ї, які знаходяться в складних життєвих обставинах. Вже скоро буде зима, але більшість батьків не мають можливості купити теплі речі для дітей. Тому сім’ям, яким потрібна була допомога, поліцейська передала зимові речі. Особливу увагу вона приділила родині з 6-ма дітьми з особливими потребами.

А працівники мобільної групи реагування на факти домашнього насильства ГУНП навідались у Кризовий центр для постраждалих від домашнього насильства. Раніше поліцейські допомагали цим жертвам насильства влаштуватися у Кризовий центр. Багато з жінок залишили вдома теплі речі, тому поліцейські зібрали одяг для матерів та дітей.

— Працівники превенції поліції Херсонщини вже на постійній основі допомагають сім’ям, які через складні життєві обставини поки не в змозі забезпечити себе та малюків усім необхідним. Ми на своєму прикладі хочемо показати, що потрібно не залишатися осторонь та за можливості допомагати тим, хто наразі цього потребує. Поліцейських підтримали їх знайомі та колеги, які постійно передають речі для нужденних родин. Один раз на тиждень правоохоронці передають зібранні речі тим, кому вони дійсно потрібні, — зазначив начальник Управління превентивної діяльності обласного главку поліції В’ячеслав Шинкарьов.