На Херсонщині поліцейські повернули додому неповнолітню втікачку матері

4 года назад 0

Вчора, 4 червня, у Голопристанське відділення поліції звернулась мати 15-річної дівчини, яка мешкає в селі Гладківка. Жінка розповіла, що її донька поїхала до брата в м. Гола Пристань, а звідти подалась у невідомому напрямку. Своєму братові неповнолітня втікачка пояснила, що їде в м. Олешки на навчальну практику, але там дівчина не з’являлась. На пошуки неповнолітньої орієнтували працівників трьох відділень поліції та ювенальних поліцейських обласного главку. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

В першу чергу, правоохоронці встановили коло друзів дівчини та поспілкувалися зі знайомими зниклої. Поліцейські з’ясували, що вона могла поїхати до свого хлопця в с. Балтазарівка Чаплинського району.

Отриману інформацію ювенальні поліцейські одразу передали в Чаплинське відділення поліції. Вже через годину інспектори сектору реагування патрульної поліції районного відділення зупинили рейсовий автобус «смт Чаплинка — с. Балтазарівка», в якому перебувала втікачка. Вона розповіла поліцейським, що під час карантину не бачилась зі своїм хлопцем, тому дуже хотіла його побачити, але мати не дозволяла їй самій їхати в інший район.

З неповнолітньою правоохоронці провели профілактичну бесіду та передали дівчину матері.