На Херсонщині поліцейські розшукали автомобіль, на якому був здійснений смертельний наїзд на 18-річного хлопця

4 года назад 0

10 листопада неподалік від м. Олешки невстановлений автомобіль здійснив наїзд на 18-річного студента Олешківського професійного ліцею. Невстановлений водій на автомобілі з місця пригоди зник. Хлопець від отриманих травм помер до приїзду карети «швидкої допомоги». Сьогодні оперативники місцевого відділення поліції встановили місцезнаходження автомобіля та особу чоловіка, який імовірно був за кермом того вечора. Наразі проводяться необхідні слідчі дії. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Як повідомив начальник Олешківського відділення поліції Вадим Ковальчук, в розкритті «уходу» з місця смертельної ДТП були задіяні усі оперативники підрозділу та працівники груп швидкого реагування. Завдяки фрагментам, що залишилися на місці пригоди, була встановлена марка автомобіля, його колір та ймовірна модель. Поліцейські безперервно відпрацьовували навколишні населені пункти, опитували громадян та водіїв транспортних засобів. Завдяки вжитим заходам, сьогодні після опівдня автомобіль з характерними пошкодженнями був виявлений біля одного з будинків у с. Підстепне. Наразі також встановлений чоловік, який мав право ним користуватися і можливо перебував за кермом на час скоєння дорожньо-транспортної пригоди.

Наразі працівниками слідчого управління обласного главку на місці виявлення автомобіля проводяться необхідні слідчі дії. Автомобіль вилучений та доставлений на майданчик тимчасового утримання транспортних засобів. Триває досудове розслідування кримінального провадження, відкритого за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України.