На Херсонщині поліцейські розшукали зниклих мати з сином

5 лет назад 0

26-річна жителька Білозерського району 14 квітня пішла з дому разом з трирічним сином і не повернулася, на зв'язок не виходила. Про їх зникнення в поліцію повідомила мати жінки. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Після спілкування з чоловіком зниклої та їх родичами стало відомо, що напередодні подружжя посварилося. Жінку з дитиною шукали працівники ювенальної превенції та Білозерського відділення поліції. Фото зникли розмістили у багатолюдних місцях, поліцейські опитували працівників магазинів, автостанцій і таксистів. Потім в поліцію зателефонували родичі зниклої і повідомили, що жінка вийшла на зв'язок і сказала, що з нею і сином все добре.

Як повідомив начальник відділу ювенальної превенції обласного главку поліції Ярослав Шанько, 22 квітня правоохоронці встановили місцезнаходження матері і дитини. Жінка проживала в Херсоні, де винайняла житло і влаштувалася працювати на ринок. Вона пояснила, що пішла з дому після сімейної сварки. Наразі жінка з сином вже повернулися до себе додому, з нею та чоловіком поліцейські провели профілактичні бесіди.