На Херсонщині поліцейські за добу розшукали 15-річного хлопця, який втік з прийомної родини

4 года назад 0

15-річний житель одного з сіл Голопристанського району втік з дому вранці 19 грудня. Прийомні батьки повідомили поліцейським, що з одягу на хлопцеві була спідня білизна, кросівки, він був загорнутий у ковдру. Школяр і раніше тікав з дому, має непростий характер. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Як повідомив начальник відділу ювенальної превенції поліції Херсонщини Ярослав Шанько, неповнолітнього розшукували ювенальні поліцейські, працівники управління карного розшуку та Голопристанського відділення поліції. Жителі села розповіли, що бачили хлопця біля траси. А під час відпрацювання родинних зв’язків зниклого ювенали вийшли на його дідуся. Чоловік сказав, що онук приїжджав до нього, переодягнувся та поїхав в Іванівський район до бабусі. Саме у неї учора ювенальні поліцейські та оперативники і знайшли втікача. З ним було усе добре.

Хлопець розповів, що дістався у передмістя Херсона до дідуся на попутному транспорті, а у бабусі планував зустріти свята. Свою втечу пояснив тим, що посварився з прийомними батьками і образився на них. З хлопцем поліцейські провели виховну бесіду та повернули додому. Він став 700-ю дитиною, яку з початку року розшукали та повернули додому працівники ювенальної превенції.