На Херсонщині поліція провела комплексне профілактичне відпрацювання

4 года назад 0

За ініціативи начальника поліції Херсонщини Олександра Прокудіна в останні дні листопада поліція Херсонщини активізувала превентивні заходи з протидії злочинності та попередження скоєння протиправних діянь. За чотири дні працівники поліції виявили та припинили понад 800 адміністративних порушень. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Наприкінці минулого тижня на території області було проведене комплексне профілактичне відпрацювання. Його метою стали стабілізація криміногенної ситуації, протидія злочинності, виявлення осіб, які розшукуються за скоєння кримінальних правопорушень, а також загалом покращення оперативної обстановки.

Як розповів керівник управління превентивної діяльності В’ячеслав Шинкарьов, окрім особового складу територіальних підрозділів поліції у відпрацюванні також були задіяні працівники Управління патрульної поліції, військовослужбовці в/ч №3056 Національної гвардії України та представники громадських формувань. Щоденно до патрулювання населених пунктів залучалось майже 450 правоохоронців і представників громадськості.

За час відпрацювання працівники поліції виявили та припинили 818 адміністративних порушень. Із них 30 фактів керування транспортним засобом у нетверезому стані, 23 випадки вчинення дрібного хуліганства, 115 фактів розпивання спиртних напоїв у громадських місцях, 47 порушень правил адміністративного нагляду та інші порушення. Із незаконного обігу були вилучені граната «Ф-1», канабіс та інші наркотичні речовини. Також були виявлені та затримані 4 зловмисника, які знаходились у розшуку.

Поліція Херсонщини і надалі вживатиме усіх необхідних заходів задля безпеки жителів і гостей області.