На Херсонщині поновлено дорожній рух для всіх видів транспорту

7 лет назад 0

Починаючи з 6, на ранок 10 січня рятувальники вилучили зі снігових заметів 109 транспортних засобів, в яких знаходилося більше 300 людей. Найбільше потрапляли у безвихідну ситуацію на трасі між містами Херсон і Миколаїв. Про цеповідомляє ГУ ДСНС України у Херсонській області.


Тут співробітники 1-ї, 14-ї, 20-ї ДПРЧ, Аварійно-рятувального загону спеціального призначення за допомогою потужної спецтехніки витягували автомобілі швидкої допомоги, легкові автомобілі, автобуси, вантажні машини. Напередодні ускладнення погодних умов рятувальники неодноразово попереджали, застерігали громадян не наражати себе свідомо на небезпеку та відкласти не термінові поїздки автотранспортом. Однак, як свідчить статистика надзвичайних подій на автошляхах області, не всі зважили на заклики і вирушили в дорогу.

Зараз дорожній рух для всіх видів транспорту відновлено. Однак, Служба порятунку все одно звертається до водіїв з проханням утриматися від поїздок на далекі відстані. А якщо все таки є така потреба, то рятувальники рекомендують водіям, які вирушають в дорогу, мати необхідний запас пального. Також, тримати в автомобілі теплий одяг та термос з гарячим напоєм, подбати про зарядний пристрій для мобільного телефону, щоб в разі необхідності зателефонувати до рятувальної служби чи поліції.