На Херсонщині поштарка загубила 30 тисяч гривень

3 года назад 0

Подія сталася в одному з сіл Верхньорогачицької територіальної громади. В поліцію звернулася поштар, що у неї з сумки зникло майже 30 тисяч гривень пенсійних виплат. Жінка точно не знала, чи загубила маленьку сумку з грошима, чи її непомітно витягнули з великої сумки, де знаходились газети й листи.

Заявниця була у розпачі, адже того дня не могла видати людям пенсії. Працівники поліції майже похвилинно встановили всі місця, де була жінка, опитали жителів населеного пункту. Поштар пояснила, що маленька сумка з грошима могла випасти з її великої сумки, коли вона на вулиці перед будинком діставала кореспонденцію. Правоохоронці ретельно оглянули вулицю, опитали її мешканців, але грошей ніхто не знаходив. Дехто з жителів згадали, що у проміжок часу, коли поштар розносила кошти, бачили в селі немісцевий автомобіль. Встановили його власника, який виявився жителем сусіднього села.

Як повідомив начальник сектору поліцейської діяльності №1 (смт Верхній Рогачик) Ігор Усенко, разом із заявницею поліцейські поїхали за місцем проживання цього чоловіка. Спочатку він пояснив, що взагалі нічого не знає про загублені кошти. А коли йому пояснили, що це пенсійні виплати і для когось єдиний дохід, чоловік приніс сумку з грошима.

Він розповів, що їхав на своєму автомобілі і звернув увагу на сумку, яка лежала біля дороги. Коли побачив всередині кошти, вирішив забрати собі. За його словами, він не знав, що це пенсіоні виплати. Гроші повернули поштарці і жінка змогла виплатити людям пенсії. Заявниця щиро подякувала працівникам поліції за допомогу.

Відділ комунікації поліції Херсонської області