На Херсонщині продовжують працювати мобільні бригади лікарів

7 лет назад 0

На цьому тижні мобільна бригада медиків Херсонського обласного онкологічного диспансеру перебуває у Іванівському районі нашої області. Про це повідомляє офіційний сайт Херсонської обласної ради.

Тільки за перший день роботи безкоштовною онкодіагностикою скористалися близько 120 осіб.

Нагадаємо, за ініціативи голови Херсонської обласної ради Владислава Мангера та за підтримки депутатів на Херсонщині реалізується програма безкоштовного онкоогляду населення.

“Показники онкохворих в нашому регіоні занадто високі – майже 4000 нових випадків захворювання щорічно фіксують медики, близько 2000 осіб на рік помирають. Не в останню чергу це через те, що у людей не вистачає коштів на своєчасне діагностування. Адже відомо, що на ранніх етапах онкозахворювання можна подолати. Разом із керівництвом медзакладу ми вирішили відвідати всі райони нашої області і привезти профільних медиків безпосередньо до людей. Немає нічого важливішого за людське життя”, – коментує впровадження програми Владислав Мангер.

Минулого тижня лікарі Херсонського обласного онкодиспансеру проводили безкоштовну діагностику у Верхньорогачицькому районі.