На Херсонщині ювенальні поліцейські за добу розшукали двох неповнолітніх, які втекли з дому

6 лет назад 0

З початку року працівники відділу ювенальної превенції розшукали та повернули додому 109 неповнолітніх. Для розшуку 100 із них поліцейським знадобилася лише доба, повідомив начальник відділу ювенальної превенції обласного главку поліції Ярослав Шанько. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Вчора ювенальні поліцейські встановили місцезнаходження двох неповнолітніх втікачів. Приблизно о 19:20 у Білозерське відділення поліції звернулася місцева жителька. Вона повідомила, що вранці після сварки пішов з будинку сімейного типу її 16-річний вихованець. Додому хлопець не повернувся і на телефонні дзвінки не відповідав, раніше з дому не уходив. Поліцейські розгорнули пошукову операцію і знайшли підлітка на одній з вулиць смт Білозерка. Хлопець пояснив, що після сварки образився на опікунів і вирішив деякий час побути наодинці. Він запевняв, що і сам хотів повернутися додому, тому що втомився і нагулявся.

На розшук 17-річного жителя міста Нова Каховка поліцейським знадобилося дві години. Хлопець і раніше тікав з місця проживання на кілька діб. Його батьки розповіли, що син пішов з дому ще два дні тому. Вони сподівалися, що він повернеться. Але коли син перестав виходити на зв'язок, звернулися в поліцію. Ювенальні поліцейські встановили місцезнаходження неповнолітнього упродовж 2 годин. Перевіривши коло знайомих зниклого, поліцейські знайшли хлопця у гуртожитку з його друзями. З ним було все добре. У відношенні батьків неповнолітнього складено адміністративний протокол.