На Херсонщині ветерани облаштували для себе будинок на морі

7 лет назад 0

Волонтери та учасники Спілки ветеранів АТО Олешківського району відремонтували будиночок відпочинку у пансіонаті «Арабатська стрілка» що у м. Генічеськ. Фото опублікував на своїй сторінці в соцмережах голова спілки Олександр Цегельник.

За словами волонтерів, у відремонтованому будинку зможуть безкоштовно відпочивати члени організації зі своїми родинами та родини загиблих воїнів АТО.

Як розповів Олександр, дерев’яний будинок у пансіонаті надала обласна влада на безоплатній основі.

«Учасники нашої спілки з грудня патрулювали ліси Олешківського району, захищаючи дерева від незаконної вирубки. Коли розпочався пожежонебезпечний період, до нас звернулося лісництво з пропозицією зібрати хмиз та залишки дерев у лісі, щоб уникнути загоряння. Але так як наша організація не є прибутковою, ми залучили до цієї справи підприємців, які мають спеціальну техніку та відповідні дозволи. Так, в наслідок такої співпраці ми маємо намір забезпечити родини воїнів АТО дровами на зиму та виручили за допомогу в прибиранні лісу близько 100 тисяч гривень, які саме вклали у ремонт будинку, купівлю меблів та побутової техніки», — розповів голова Спілки ветеранів АТО.

«Наразі ще залишилось добудувати альтанку та купити дещо з меблів. До 1 липня маємо повністю закінчити ремонт», — додав Олександр.

1 липня відбудеться офіційне відкриття будинку відпочинку. За словами голови Спілки ветеранів, на відкриття вже запрошені перші особи області.