На Херсонщині у автовласників викрали більше 75000 гривень

5 лет назад 0

Поліція Херсонщини нагадує водіям про необхідність більш обачливо відноситися до свого майна. Так, упродовж п’ятниці на Херсонщині одразу три автовласника стали жертвами крадіїв. Усі водії позбулися залишених в автомобілях грошей. Загалом, потерпілі втратили понад 75000 тисяч гривень. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

У с. Чорнобаївка Білозерського району на території однієї з автозаправних станцій з вантажного автомобіля «ДАФ» викрали сумку, в якій знаходились 10000 гривень. Як з’ясувалося, житель Хмельницької області залишив автівку на кілька годин. А, повернувшись, виявив відсутність сумки з грошима.

Уночі також в Білозерському районі жертвою крадія став житель Рівненської області. Водій вантажівки «Рено Магнум» зупинився переночувати поруч із АЗС поблизу с. Посад-Покровське та спав із відчиненим вікном. Коли чоловік прокинувся, виявив крадіжку 10000 гривень.

Цього ж дня у Генічеський відділ поліції звернувся 42-річний житель м. Івано-Франківськ. Чоловік поскаржився, що на 30 хвилин залишив свій автомобіль поблизу «Рожевого Озера», а коли повернувся то виявив, що з автомобіля вкрали 1000 доларів США, 780 Євро, 300 польських злотих та 9000 гривень.

Шановні автовласники! Поліція Херсонщини радить вам дотримуватись наступних рекомендацій:
— обладнайте автомобіль надійною сигналізацією;
— завжди зачиняйте автомобіль, навіть якщо ви відлучаєтесь на кілька хвилин;
— ніколи не залишайте документи, гроші та цінні речі в автомобілі;
— не залишайте свій автомобіль на тривалий час без нагляду, користуйтеся стоянками з охороною.