На Херсонщині за пограбування жінки зловмисник отримав 5 років позбавлення волі

6 лет назад 0

Злочин стався в одному з сіл Олешківського району. Пізно ввечері 41-річна жінка поверталася додому з роботи. Їй назустріч йшов чоловік, одягнений у куртку з капюшоном на голові. Раптом чоловік вдарив жінку по обличчю, від чого вона впала. Зловмисник забрав у неї мобільний телефон, гроші та пакет з речами. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Потерпіла розгледіла обличчя грабіжника і впізнала його. Ним виявився її 50-річний знайомий. Поліцейські затримали зловмисника і вилучили у нього телефон заявниці. Гроші та речі жертви грабіжник віддав своїй співмешканці. Кошти вона витратила, а речі спалила.

Затриманий виявився неодноразово судимим за грабежі та крадіжки. У місцях позбавлення волі він провів майже 15 років. Коли звільнився, то працював по найму у фермера в Олешківському районі, де і познайомився з потерпілою.

Було відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Згідно з вироком суду чоловіка визнано винним у інкримінованому йому злочині та призначене покарання у вигляді позбавлення волі строком на 5 років.