На Херсонщині за розбійний напад на односельця двоє чоловіків засуджені на 7 років ув’язнення

6 лет назад 0

Злочин стався у Каховському районі. В поліцію звернувся пенсіонер. Він повідомив, що приблизно о 01:00 год. ночі на вулиці двоє місцевих жителів сильно побили його 30-річного сина та відібрали у нього 200 гривень. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Чоловіка виявив на світанку перехожий. Потерпілого доставили в лікарню, де у нього діагностували черепно-мозкову травму, струс головного мозку та перелом щелепи.

Працівники поліції затримали зловмисників. Ними виявилися 20-ти та 23-річний односельці потерпілого, які характеризувалися негативно, ніде не працювали. Чоловіки розповіли, що того дня забагато випили, гуляли по селу. Потім зустріли потерпілого, між ними виник словесний конфлікт, який переріс у бійку. Зловмисники відібрали у чоловіка гроші та тієї ж ночі витратили їх у барі.

Було відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.187 Кримінального кодексу України «Розбій». Суд визнав чоловіків винними та призначив їм покарання у вигляді позбавлення волі строком по 7 років кожному.