На Херсонщині злочинець, який викрав телефон у дитини, отримав 5 років

7 лет назад 0

Злочин стався влітку минулого року біля ринку в місті Нова Каховка. Батьки залишили двох дітей в салоні автомобіля, а самі пішли на ринок. Поки батьків не було, до автомобілю підійшов невідомий та через вікно вихопив у шестирічної дитини телефон. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Працівники Новокаховського відділу поліції провели ряд оперативно-розшукових заходів та встановили особу грабіжника. Ним виявився 37-річний наркозалежний місцевий житель, неодноразово судимий за грабежі та незаконне зберігання наркотиків.

Оперативники перевірили місця можливого збуту мобільного телефону та знайшли його у ломбарді, працівники якого по фото упізнали зловмисника. Також поліцейські встановили, що затриманий місяцем раніше вкрав з магазину 5 тисяч гривень та понад 300 одиниць чоловічої білизни, спричинивши матеріальну шкоду на суму 35 тисяч гривень. Крадене чоловік продав на ринку.

Були відкриті кримінальні провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка» та ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Згідно з вироком Новокаховського міського суду зловмиснику призначене покарання у вигляді 5 років позбавлення волі.