На херсонських автовокзалах знайшли нелегальних перевізників

5 лет назад 0

Перші дні нового року працівники Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі разом із представниками Управління патрульної поліції в Херсонській області та Чорноморського міжрегіонального управління Укртрансбезпеки розпочали з рейду по легалізації осіб, які здійснюють перевезення пасажирів на автовокзалах приміського та міжміського сполучення у м. Херсоні. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Так, під час відпрацювання перевізників на автовокзалі міжміського сполучення через встановлені технічні порушення та аварійний стан було знято з рейсу пасажирський автобус сполученням Одеса-Енергодар. На водія транспортного засобу складено протокол про адміністративне праворопушення за здійснення господарської діяльності без державної реєстрації та дозвільних документів. Відповідно до ч. 1 ст. 164 КУпАП розмір адміністративного штрафу за діяльність без державної реєстрації складає 17000 — 34000 гривень. Матеріали будуть направленні до суду.

Такій дієвій та результативній співпраці передувало підписання меморандуму про спільні заходи всіх державних контролюючих служб з питань дотриманням автомобільними перевізниками Херсонщини вимог безпеки дорожнього руху, законодавства про автомобільний транспорт та діючого податкового законодавства. Згідно з затвердженим графіком проведення спільних заходів по забезпеченню безпеки пасажироперевезень та легалізації підприємців-перевізників триває.