На межі з Кримом знову штучні черги

7 лет назад 0

Уже два дні поспіль через суттєве сповільнення пропускних операцій окупантами в напрямку анексованого Криму навпроти контрольного пункту "Чонгар" створюється штучна черга. Через такі дії за годину в середньому проїжджає 5-7 автівок, станом на 11.00 вже 70 транспортних засобів чекали у черзі.

Аналогічна ситуація спостерігається і перед контрольним пунктом «Каланчак, де через дії окупантів на виїзд з материкової України очікують більше 35 автівок. Навпроти КПВВ «Чаплинка» накопичення транспортних засобів на даний час немає.

Як і вчора, зі слів громадяни, які прямують з Криму, окупантами сповільнено пропускні операції і в сторону материкової України. В середньому ними оформляються до 5 автівок за годину. Як результат, перед окупаційним контрольним пунктом вже очікують на в’їзд до материка близько 40 автівок.

Прикордонники продовжують вести роз’яснювальну роботу із громадянами, які прямують до анексованого Криму, про причини створення черг. А також, з метою забезпечення безпеки подорожуючих та підтримання громадського порядку, біля контрольного пункту «Чонгар» чергують представники поліції.

Держприкордонслужба просить громадян врахувати дану інформацію під час планування подорожі.

Прес – служба Бердянського прикордонного загону