На сесії міськради Херсона будуть відстоювати права людей

3 года назад 0

На майбутній сесії міськради Херсона будуть намагатися виправити помилки минулої влади.

11 грудня, на пленарному засіданні Херсонської міської ради, депутати розглянуть питання, щодо скасування рішення виконкому, яким, на час карантину було позбавлено пільгового проїзду у громадському транспорті Херсона всіх категорій пільговиків. Прийнято таке обмеження було 17 листопаду 2020 року.

Проект рішення, щодо повернення пільгового проїзду, подала депутат від політичної сили «ЄС» Оксана Пастух. Дане подання є спільною позицією всієї фракції представленої в міськраді Херсона та політичної партії в цілому. Адже, їх позиція базується на захисті прав херсонців. Так як, відповідно до рекомендацій Кабміну, замість призупинення пільг, громадян необхідно забезпечити додатковим міським транспортом.

Натомість, в листопаді місяці, в міськраді Херсона не намагалися знайти шляхи вирішення питання, яким чином убезпечити людей в громадському транспорті та як збільшити кількість машин для виходу на маршрути. Як результат – прийнято рішення скасування пільг. Тобто, замість збільшити кількість маршруток, просто намагаються зменшити кількість пасажирів.