На сімейній сварці херсонські патрульні виявили порушника міграційного законодавства

5 лет назад 0

Виклик про сімейну сварку в багатоповерхівці на вулиці Перекопській отримали патрульні вчора близько 18-ї години. Заявниця повідомляла, що в неї виник конфлікт зі співмешканцем. Про це повідомляє Патрульна поліція Херсонської області.

На місці інспектори встановили, що непорозуміння виникло на побутовому підґрунті й урегулювали ситуацію. Від подачі заяви й пояснень жінка відмовилась. Проте поліцейські з’ясували, що її співмешканець не має жодного документу. Чоловік розповів, що він є громадянином Грузії та законних підстав перебування на території України не має. 46-річного іноземця охоронці порядку доправили до Дніпровського відділення поліції.

Зазначимо, що 16-о березня патрульні розпочали реалізацію практичного етапу цільових профілактичних заходів із нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері під умовною назвою «Мігрант». Метою є запобігання і протидія нелегальній міграції та іншим порушенням законодавства України в міграційній сфері. Заходи триватимуть до 31-о травня.
Від початку проведення херсонські інспектори вже виявили 4-х порушників законодавства в зазначеній сфері.