На соціальну підтримку бізнесмени Херсонщини направили 1,6 мільярди гривень ЄCВ

4 года назад 0

З початку року херсонські бізнесмени — роботодавці перерахували до державних цільових фондів 1665,4 млн гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. У порівнянні з січнем — травнем минулого року платники Херсонщини збільшили сплату єдиного внеску на 62,8 млн гривень надходжень. Про це повідомляє Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

За період введення карантинних заходів та надання податкових пільг спеціалісти управління податкового моніторингу Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі відстежують стабільну динаміку надходжень з єдиного внеску. Так у травні поточного року роботодавці регіону спрямували до пенсійного і соціальних фондів 322 млн гривень єдиного соціального внеску. Для порівняння у квітні п.р. — 325 млн гривень надходжень на соціальний захист херсонців.

Найбільші відрахування забезпечили роботодавці, які перебувають на податковому обліку Херсонського управління — 1114,7 млн гривень. Платники Новокаховського та Генічеського управління спрямували на соціальні потреби 420,8 млн гривень та 129,9 млн гривень, відповідно.