На земельні торги у вересні виставлять права оренди на 21 ділянку

6 лет назад 0

В Головному управлінні Держгеокадастру у Херсонській області визначили 21 земельну ділянку сільськогосподарського призначення державної власності, права оренди на які будуть виставлені на торги у вересні. Їх загальна площа становить майже 641 га. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Найбільше – 5 земельних ділянок загальною площею 116,3 га, пропонують для оренди на території Каховського району. В Олешківському районі до продажу підготували права оренди на 4 земельні ділянки загальною площею 55,74 га. А найбільшу площу мають 2 земельні ділянки, які планують передати в оренду з торгів у Великоолександрівському районі – понад 187 га.

Решта земельних ділянок розташовані на території Бериславського (1 масив площею 10 га), Великолепетиського (1 ділянка площею 6,9 га), Генічеського (3 ділянки площею 16,9 га), Горностаївського (1 ділянка площею майже 47 га), Нижньосірогозького (2 ділянки площею 92,1 га) та Скадовського (2 ділянки площею 108,8 га).

Загальний стартовий розмір річної орендної плати за земельні ділянки з переліку становить понад 1,4 млн. гривень. Стартова відсоткова ставка встановлена на рівні 8% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки. Строк оренди – 7 років.