Найкращі спортивні фахівці Херсонщини отримали нагороди

5 лет назад 0

Сьогодні, 14 грудня, перед початком пленарного засідання ХХІІ сесії Херсонської обласної ради VІІ скликання, відбулось традиційне урочисте нагородження херсонців, які внесли вагомий особистий внесок у розвиток Херсонщини.

Голова обласної ради Владислав Мангер та голова обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв вручили Грамоту Верховної Ради України Віктору Абрамову – головному фахівцю Херсонського регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт».

Високою державною відзнакою херсонця відзначено за вагомий особистий внесок у реабілітацію і оздоровлення людей з особливими потребами, активну життєву позицію, багаторічну сумлінну працю та з нагоди 25-річчя створення Херсонського регіонального центру з фізичної культури і спорту «Інваспорт».

Окрім цього, за багаторічну плідну професійну діяльність, підвищення авторитету України на міжнародній спортивній арені, підготовку спортсменів високого рівня до Чемпіонату Європи з кіокушин карате, що проходив з 24 по 25 листопада 2018 року у м. Варшава (Польща), Почесною грамотою обласної ради нагороджено:

Олега Жирова, тренера-викладача з кіокушин карате ГО «Федерація Кіокушин карате та Рукопашного бою»;

Сергія Дерія, тренера-викладача з кіокушин карате ГО «Федерація Кіокушин карате та Рукопашного бою».

«Щороку, із року в рік, ви показуєте всій Україні, всьому світу, що Херсонщина – найкраща! Велика шана Вашій невтомній праці, щира подяка за характер та перемоги», – привітав спортсменів голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер.

Нагадаємо, херсонські спортсмени у складі національної збірної з кіокушин карате досягли приголомшливих результатів – 18 золотих, 11 срібних та 14 бронзових медалей.