Нетверезий водій намагався уникнути відповідальності – запропонував патрульним хабар

4 года назад 0

Учора близько першої години ночі на проспекті Адмірала Сенявіна патрульні зупинили за порушення ПДР автомобіль ВАЗ-21093. Про це повідомляє Патрульна поліція Херсонської області.

Під час спілкування у водія інспектори помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Той погодився пройти огляд за допомогою алкотесту «Драгер». Прилад показав результат 0,30 проміле, що в півтора рази перевищує допустиму норму. Також громадянин не мав полісу обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності.

Поліцейські розпочали оформлення адміністративних матеріалів. У цей час порушник запропонував охоронцям порядку неправомірну вигоду. Після попередження про кримінальну відповідальність за такі дії водій не зупинився й поклав під сидіння службового автомобіля 1000 гривень із метою уникнення відповідальності.

Патрульні зафіксували пропозицію хабара та викликали на місце слідчо-оперативну групу Херсонського відділу поліції. Тепер 21-річному херсонцю загрожує ще й кримінальна відповідальність.

За порушення ПДР патрульні ж склали на нього адмінматеріали за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) та ст. 126 (Керування без відповідних документів) КУпАП.