Новокаховчанки вибороли перемогу на турнірі з боксу у Дніпрі

3 года назад 0

Наприкінці січня у Дніпрі відбувся традиційний відкритий зимовий турнір по боксу, який проводила міська федерація боксу за підтримки управління спорту департаменту гуманітарної політики міської ради. Херсонщину на турнірі представляли вихованки новокаховської школи боксу.

У змаганнях брали участь дві вихованки клубу: дворазова чемпіонка України 2019 та 2020 років, бронзова призерка Чемпіонату Європи 2020 року серед молоді у Чорногорії, краща боксера року Херсонщини 2019 та 2020 років, кандидат у майстри спорту України з боксу Катерина Боднарчук та бронзова призерка Чемпіонату Європи серед юніорів 2020 року у Болгарії Ярослава Масюткіна.

На змаганнях новокаховчанки підтвердили свій статус і виграли всі бої у змаганнях та вибороли перемоги у своїх вагових категоріях: Катерина Боднарчук до 57 кг та Яросалава Масюткіна до 54 кг.

Наразі спортсменки готуються до нових змагань серед яких головними є Чемпіонат України серед жінок-молоді, юніорок та дівчат, який буде проходити 8-14 березня в Ужгороді та Чемпіонат світу з боксу серед молоді-2021, який проходитиме у польському місті Кельце з 10-го по 24 квітня.

Країна-господар підтвердила свою готовність прийняти турнір за розкладом на найвищому рівні та у відповідності до всіх заходів безпеки.