Новокаховські поліцейські затримали чоловіка, який на зупинці скоїв розбійний напад на співмешканку

6 лет назад 0

У Новокаховський відділ поліції надійшло повідомлення від 27-річної жительки одного з сіл. Жінка розповіла, що на зупинці громадського транспорту на неї здійснив розбійний напад 32-річний співмешканець, повідомляє Відділ комунікації поліції області.

Чоловік каменем бив жінку по голові та руках. Після чого відібрав мобільний телефон та 2 тисячі гривень. У потерпілої діагностували закриту черепно-мозкову травму, забійну рану голови та перелом пальця.

Як повідомив заступник начальника Новокаховського відділу поліції Андрій Ювченко, поліцейські затримали підозрюваного за добу в будинку його знайомих, де він переховувався. Стало відомо, що чоловік перебував у розшуку за незаконне заволодіння автотранспортом. У зловмисника вилучили мобільний телефон потерпілої, гроші він пропив. Причиною нападу він назвав неприязні стосунки зі співмешканкою.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.187 Кримінального кодексу України «Розбій» (санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 7 років).