Новотроїцькі спортсмени закликають декларувати доходи

6 лет назад 0

У Новотроїцькому районі до проведення активної роз’яснювальної роботи під час проведення кампанії декларування доходів громадян, отриманих протягом 2017 року, активно долучилися відомі спортсмени. Про це щойно повідомила начальник Новотроїцького відділення Генічеської ОДПІ Наталія Новак.

Серед них: Доценко Іван Іванович, який став переможцем параолімпійських ігор в Ріо-Де-Жанейро в 2016 році (футбол), гравець футбольного клубу «Мир» села Горностаївка Новотроїцького району та голова легкоатлетичного клубу ГО «Таврія Степ» Шихалієв Халіл Гусейн Огли.

Під час проведення спільних із податківцями зустрічей у трудових та спортивних колективах своїм особистим прикладом обидва спортсмени агітують не тільки за здоровий спосіб життя, зайняття фізичною культурою, а також за відповідальне ставлення до декларування доходів, які залишаються для розвитку місцевих громад у районі.

Завдяки проведеним заходам понад 70 учасників, які входять до складу легкоатлетичного клубу ГО «Таврія Степ», та постійно приймають участь у міжнародних, всеукраїнських та обласних змаганнях активно підтримують наближення щорічного деклараційного процесу до загальноприйнятих європейських стандартів. А працівники ПОСП АФ «Мир» отримали багато корисної та важливої інформації про декларування доходів, отриманих від надання в оренду земельних ділянок та паїв, а також доходів від обробки сільськогосподарських земель власними транспортними засобами.

Прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області