Обрано нового голову Громадської ради при Херсонській облдержадміністрації

6 лет назад 0

19 вересня відбулось засідання Громадської ради при обласній державній адміністрації, основними питаннями якого стало обрання нового голови Ради та його заступників. Про це повідомляє прес-служба ОДА.

Нагадаємо, що 19 червня 2018 року відбулись установчі збори з формування нового складу громадської ради при Херсонській обласній державній адміністрації відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від № 996 від 3 листопада 2010 року.

Так, з 62-ох претендентів у члени Громадської ради було обрано 35 осіб – представників різних громадських організацій, благодійних фондів тощо. На засідання зареєструвалися 32 члени Ради.

Шляхом таємного голосування провели процедуру обрання нового голови Громадської ради при обласній державній адміністрації. Лічильна комісія поінформувала, що з 32-ох виданих бюлетенів дійсними виявилися 31, один був зіпсований.

За результатами підрахунку голосів головою Громадської ради було обрано голову громадської організації «Центр розвитку особистості «Берегиня» Ірину Зорю. Члени Ради привітали нового керівника з призначенням бурхливими оплесками.

Одразу було визначено і секретаріат та заступників голови Ради.

Ірина Зоря, очоливши нову посаду, одразу перейшла до роботи, вирішуючи питання, винесені на засідання членами Громадської ради при Херсонській обласній державній адміністрації.