Олександр Меленюк – бронзовий призер «Golden Gloves – 2019»

4 года назад 0

З 28 по 30 листопада у м.Панчево (Сербія) відбувся 62-й європейський міжнародний турнір з боксу «Golden Gloves – 2019» («Золоті рукавички – 2019»).

У змаганнях взяли участь понад 100 провідних боксерів з 17-ти країн Європи: України, Алжиру, Боснії і Герцеговини, Болгарії, Кіпру, Чехії, Англії, Італії, Молдови, Марокко, Чорногорії, Нідерландів, Македонії, Румунії, Росії, Сербії, Словенії.

За результатами цікавих та напружених поєдинків в активі української збірної: три золота, три срібла та п’ять бронзових медалей. Володарем однієї з бронзових нагород став херсонець Олександр Меленюк. Вихованець ДЮСШ з боксу ФСТ «Україна» виборов почесне третє місце у ваговій категорії до 63 кг.

«Це був дуже серйозний турнір, який зібрав кращих боксерів з майже двох десятків країн. Ми провели на ньому гідні бої, досвід яких буде неоціненним в підготовці херсонського боксера» , – прокоментував супроводжуючий нашого спортсмена на змаганнях старший тренер збірної Херсонської області з боксу серед еліти Сергій Меленюк.

Відзначимо, міжнародний турнір з боксу «Golden Gloves – 2019» є одним із етапів підготовки до ліцензійних турнірів на Олімпійські ігри Токіо-2020.