Патрульні біля слідчого ізолятору затримали херсонця зі значною кількістю ймовірно наркотичних речовин

4 года назад 0

Інспектори роти тактико-оперативного реагування (ТОР) вчора близько 21-ї години отримали інформацію від співробітників слідчого ізолятору про те, що неподалік указаної установи кілька разів проїхав автомобіль Daewoo Lanos. Патрульні вирішили це перевірити. Про це повідомляє Патрульна поліція Херсонської області.

На вулиці Перекопській поліцейські помітили схожий транспортний засіб. З нього вийшов чоловік із пакетом у руках і попрямував у бік СІЗО. Неподалік паркану установи патрульні його затримали.

Під час поверхневої перевірки у громадянина в пакеті виявили 3 великі згортки. Для фіксації події інспектори викликали на місце слідчо-оперативну групу.

Загалом у 43-річного херсонця виявили сухі дріжджі, мобільний телефон, гроші, лікарські препарати з надписами «Димедрол» та «Гідазепам», шприці з рідиною чорного кольору, схожою на наркотичну, згортки з маслянистою речовиною, схожою на гашиш, згортки та пластикові ємкості з речовиною рослинного походження, схожою на канабіс, пакетики з порошкоподібною речовиною, схожою на наркотичну. Усе це було ретельно розфасовано.
Зі слів затриманого, вартість виявленого близько 70 тисяч гривень.

Слідчі вилучили речовини для проведення експертизи.

Також патрульні встановили, що чоловік вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. Його доправили до Херсонського відділу поліції.

Тривають слідчі дії.