Патрульні виявили у мешканців міста схожі на наркотики речовини

6 лет назад 0

Вчора близько 23-ї години на площі Привокзальній патрульні помітили двох хлопців, які намагались зупинити таксі чи інший автомобіль. Інспектори вирішили дізнатись, чи не потрібна їм допомога.

Під час спілкування молоді люди помітно нервували. Це видалось поліцейським підозрілим. Патрульні провели поверхневу перевірку та виявили у 27-річного херсонця 4 пакетики із кристалічною речовиною блакитного кольору, схожою на наркотичну. Також інспектори встановили, що він вже притягувався до кримінальної відповідальності за злочини, пов’язані з обігом заборонених речовин.

Інший екіпаж сьогодні близько 11-ї години ранку помітив на вулиці 6-й Вірьовчиній двох невідомих. Чоловіки щось ретельно шукали біля одного з подвір’їв. Вони побачили патрульний автомобіль, стрімко підвелись і пішли в інший бік. Інспектори їх наздогнали та провели поверхневу перевірку. У одного з громадян поліцейські виявили 3 пакетики з порошкоподібною речовиною білого кольору, схожою на наркотичну. Як з’ясували патрульні, 37-річний херсонець вже неодноразово вчиняв злочини та притягувався до відповідальності.

У обох випадках на місце викликали слідчо-оперативну групу. Виявлені патрульними речовини вилучили для проведення експертизи.

Патрульна поліція Херсонської області