Під час перевірки неблагонадійних родин ювенальні поліцейські склали 2 протоколи та вилучили 2-х дітей

5 лет назад 0

Працівники ювенальної превенції поліції Херсонщини провели рейди по перевірці неблагонадійних родин в одному з сіл Нововоронцовського району та у селі Чорнобаївка Білозерського району. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

У Нововоронцовському районі інспектор ювенальної превенції спільно з заступником директора центру соціальних служб для сім'ї та спеціалістом служби у справах дітей Нововоронцовського райдержадміністрації перевірили умови проживання дітей у 4-х родинах, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Три сім’ї стали на шлях виправлення, діти доглянуті, нагодовані та мають все необхідне для нормального розвитку. У четвертій родині перевіряльників зустріли нетверезі батьки. Їх двоє доньок, 3-х та 4-х років, були голодні, у брудному одязі та з явними ознаками застуди. Світла в будинку не було, як і готової їжі та запасів продуктів харчування. Зважаючи на ці обставини, комісією було прийняте рішення негайно вилучити дівчат з родини. Наразі вони перебувають у дитячому відділенні лікарні. У відношенні батьків складено адміністративний протокол про неналежний догляд за дітьми.

У селі Чорнобаївка поліцейські спільно зі службою у справах дітей перевірили 5 сімей, у яких виховуються 15 дітей. За результатами рейду лише у відношенні однієї матері поліцейські склали адміністративний протокол. Будинок цієї родини був в антисанітарному стані, але жінці дали час на виправлення.