Підприємці Херсона допомагають бригадам «швидкої допомоги»

4 года назад 0

В складний для всієї країни період боротьби з епідемією COVID-19 підприємці нашого міста активно підключилися до дієвої підтримки роботи бригад "швидкої допомоги" Херсонського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Керівництво автосалону "BOSCH автосервис Автопланета" на чолі із Дмитром Харламовим забезпечили безкоштовний поточний ремонт санітарного автотранспорту ОТЦЕМД та МК.

Наразі відремонтовано та передано медичним працівникам "екстренки" автомобіль "Газель", триває ремонт ще однієї одиниці автотранспорту.

Водночас, мережа АЗС БРСМ-Нафта також активно приєдналася до реальної підтримки роботи Центра екстреної медичної допомоги в складних умовах епідемії.

Керівництво мережі АЗС БРСМ-Нафта протягом вже декількох тижнів забезпечує заправку санітарних автомобілів бригад ОТЦЕМД та МК на безоплатній основі.

Колектив Обласного центру екстреної медичної допомоги та МК на чолі з директором Ю. Бовкуном висловлює щиру подяку всім, хто в непростий для країни час на благодійній основі долучився до підтримки бригад екстреної медичної допомоги Херсонщини. Це також дає можливість економити кошти обласного бюджету та додатково перенаправляти їх на придбання засобів індивідуального захисту для працівників екстреної медичної допомоги, які перебувають на передньому краї боротьби з COVID-19.