Подробиці ДТП з трьома потерпілими на Херсонщині

5 лет назад 0

Cьогодні вранці на Херсонщині сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими. В результаті зіткнення двох автомобілів в Новокаховську міську лікарню були госпіталізовані жінка та двоє її малолітніх дітей, дівчинки віком 4 та 9 років. Наразі встановлюються усі обставини ДТП. Винуватцю автопригоди може загрожувати обмеження волі на строк до трьох років. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

На місці пригоди поліцейські з’ясували, що родина з Сумської області на автомобілі «Ауді 100» направлялася на відпочинок у Залізний Порт. Приблизно на 279 км автодороги Одеса-Мелітополь, неподалік від повороту до смт Нова Маячка Олешківського району назустріч автівці раптово виїхав вантажний автоевакуатор «Мерседес». Сталося лобове зіткнення. В результаті до травмотологічного відділення Новокаховської міської лікарні були доставлені 30-річна жінка та дві її доньки, віком 4 та 9 років.

Причиною виїзду вантажівки на зустрічну смугу може бути те, що водій заснув за кермом. Попередня правова кваліфікація події ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання в вигляді штрафу в розмірі від 200 до 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 3 років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.