Поліцейські повідомили про останні злочини на Херсонщині

4 года назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 606 звернень, серед яких 68 повідомлень містять ознаки кримінального правопорушення. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Зареєстрована 1 дорожньо-транспортна пригода з потерпілими, внаслідок якої 1 людина отримала травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 140 адміністративних протоколів, з них 9 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Деякі приклади кримінальних правопорушень:

— в чергову частину Каховського відділу поліції звернувся 34-річний місцевий мешканець. Чоловік розповів, що вночі невідомі злодії пошкодили дверцята його автомобіля «Ford Fiesta», відчинили капот та викрали акумулятор. Також з салону автівки зловмисники забрали магнітолу та мобільний телефон. За даним фактом проводиться перевірка.

— в Херсонській відділ поліції надійшло повідомлення від 84-річної мешканки обласного центру. Жінка розповіла, що невідомі злодії викрали з сараю електродриль, тиски та автозапчастини. За даним фактом проводиться перевірка.