Поліцейські розшукали 6-річного відпочивальника з Волинської області, який загубився на набережній села Залізний Порт

5 лет назад 0

Вчора приблизно о 19:00 шестирічний хлопчик разом з мамою гуляли по набережній курортного села Залізний Порт. Вони приїхали на відпочинок з Волинської області. Жінка на мить відволіклася, а син в цей час загубився у натовпі. Самостійні пошуки не увінчалися успіхом, тож мати звернулася по допомогу до поліцейських. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Як повідомив начальник поліцейської станції «Залізний Порт» Микола Невядомський, дитини шукали працівники станції, дільничні офіцери поліції, виїхала слідчо-оперативна група Голопристанського відділення поліції, прикордонники, працівники охоронних фірм та мисливці. Перевіряли пляж, кафе, дитячі майданчики, опитували відпочивальників та персонал розважальних закладів. Через годину активних пошуків біля кафе на околиці села поліцейські побачили хлопчика, який сидів на бордюрі і плакав. Упевнилися, що саме він і є розшукуваним.

Працівники поліції заспокоїли дитину та зателефонували матері. Хлопчик розповів, що бігав по набережній і не помітив, як віддалився від мами. За годину блукань він втомився і зголоднів, тож поліцейські в кафе нагодували малого мандрівника. Коли прийшла мати, хлопчик вже заспокоївся та посміхався. Жінка щиро подякувала працівникам поліції за повернення їй сина.