Поліцейські склали адмінпротокол у відношенні чоловіка, який чинив домашнє насильство відносно дітей

5 лет назад 0

Подія сталася в одному з сіл Великоолександрівського району. В поліцію надійшло повідомлення, що батько побив свою прийомну доньку. За вказаною адресою прибула слідчо-оперативна група та медики. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

36-річний чоловік знаходився у стані алкогольного сп’яніння і поводився вкрай агресивно. Троє дітей були налякані, плакали, боялися батька, тож було прийнято рішення забрати всіх трьох до лікарні. Поліцейські з’ясували, що чоловік є офіційним опікуном дітей: 9-річної прийомної доньки і двох рідних синів 8 і 5 років. Рік тому він забрав малечу у дружини, яка позбавлена батьківських прав.

Дівчинка розповіла, що батько напився, почав її «виховувати», кричав, ображав та дав ляпаса. Чоловік стверджував, що донька погано себе поводить, тож він змушений був вдатися до сили.

У лікарні дітей оглянули, видимих тілесних ушкоджень не виявлено. Сьогодні вранці педіатр більш ретельно оглянув малечу, ніяких тілесних ушкоджень не було. Двох хлопчиків повернуть рідному батьку, а щодо дівчинки — вона буде виховуватись у дитячому будинку сімейного типу.

Як повідомив начальник Великоолександрівського відділення поліції Віталій Самцов, про подію повідомлено службу у справах дітей. Відтепер ця сім’я буде під пильною увагою правоохоронців. Працівники поліції склали у відношенні чоловіка адміністративний протокол за ст.173-2 КУпАП «Вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування».