Поліцейські затримали жителя Каховки за низку крадіжок майна містян

5 лет назад 0

Упродовж місяця у Каховський відділ поліції надходили заяви від жителів приватних будинків про крадіжки з гаражів та господарчих будівель. Невідомий забирав запчастини до автомобілів, велосипеди, електроінструменти та інше майно. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Працівники поліції знайшли частину викрадених речей у ломбардах, наразі майно вже повернули законним власникам. Оперативники встановили особу чоловіка, який продавав викрадені велосипеди та запчастини до автомобілів заявників. Зловмисником виявився 30-річний наркозалежний місцевий житель, раніше судимий за крадіжки. Він пояснив, що не має роботи і забирав не все цінне майно потерпілих, а лише частину. Виручені за продаж речей гроші він накопичував на новорічні свята.

За усіма фактами відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка» (карається арештом на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк).