Поліцейські затримали жителя Новотроїцького району, який до смерті забив співмешканку

4 года назад 0

Житель одного з сіл Новотроїцького району забив до смерті свою 46-річну співмешканку і намагався видати це за смерть від інсульту. Але працівники поліції знайшли беззаперечні докази вчинення злочину і затримали підозрюваного. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

У Новотроїцьке відділення поліції зателефонував 55-річний чоловік і повідомив, що вранці у ліжку виявив мертвою свою співмешканку. Під час спілкування з поліцейськими господар пояснив, що у жінки кілька років тому був інсульт і з того часу вона вела малорухливий спосіб життя. А кілька днів тому стала жалітися на погане самопочуття і вранці померла. Але результати судово-медичної експертизи свідчили про інше. У потерпілої були зламані майже всі ребра і, попередньо, смерть настала від посттравматичного шоку. Також поліцейські відшукали свідка, який бачив, що чоловік бив співмешканку. Після чого підозрюваний зізнався у скоєнні злочину.

Чоловік пояснив, що давно ображався на співмешканку, яка після перенесеної хвороби перестала працювати по господарству, але вживала алкогольні напої. Ввечері між ними знов виникла сварка і чоловік побив жінку руками і ногами. А вранці виявив, що вона померла.

Нині зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.