Поліція Херсонщини нагадує водіям про необхідність бути уважними під час керування транспортним засобом

4 года назад 0

З початком літа на Херсонщині спостерігається збільшення дорожньо-транспортних пригод з постраждалими. Так, з 6 по 8 червня на автодорогах та вулицях населених пунктів працівники поліції оформили 8 ДТП з потерпілими, в результаті яких травми отримали 8 чоловік, в тому числі й неповнолітні. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Так, ввечері 6 червня до поліції надійшло повідомлення, що близько 19:20 в приймальне відділення Олешківської районної лікарні був доставлений 15-річний хлопець з тілесними ушкодженнями, отриманими в результаті дорожньо-транспортної пригоди. Як встановили поліцейські, неповнолітній рухався на мопеді «Хонда Діо» по вулиці в с. Тарасівка. Де на одному з перехресть з мопедом здійснив зіткнення 49-річний водій автомобіля «Форд Транзит», який при виїзді з другорядної дороги не надав переваги в русі двоколісному транспорту. В результаті мопедист отримав численні подряпини та перелом кісток тазу.

Цього ж дня, годиною раніше, в Голопристанському районі в с. Кохани 38-річний водій автомобіля «ГАЗ-33021» виїхав на зустрічну смугу руху, де здійснив зіткнення з автомобілем «Volkswagen Passat». В результаті ДТП тілесні ушкодження отримали водій «Газелі» та двоє пасажирів легковика: жінка віком 18 років та 43-річний чоловік. Останній був госпіталізований в реанімаційне відділення Голопристанської районної лікарні, де наразі перебуває в стабільно тяжкому стані.

Наступного дня, 7 червня, також в Голопристанську районну лікарню близько 22:00 з тілесними ушкодженнями була доставлена 16-річна мешканка с. Стара Збур’ївка. Як з’ясувалося, неповнолітня не впоралася з керуванням мопедом «Хонда Діо» та впала з нього на асфальт. Наразі дівчина направлена на лікування в дитячу обласну лікарню.

Вчора, 8 червня, знову ж на території Олешківського району в районі 12 км автодороги «Олешки — Гола Пристань – Скадовськ» 65-річний херсонець, керуючи автомобілем «Renault Fluence», не дотримався безпечної відстані та здійснив зіткнення з мікроавтобусом «Mercedes-Benz Sprinter», який рухався попереду в попутному напрямку. В результаті ДТП 3-річна пасажир «Renault» з забоями тіла та підозрою на перелом руки була доставлена в дитячу обласну лікарню.

Поліція Херсонщини нагадує, що в період з 01 по 30 червня на території області проводяться профілактичні заходи «Місячник безпеки дорожнього руху». Прохання учасників дорожнього руху бути уважними під час дорожнього процесу та неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху. Бережіть себе.