Поліція Херсонщини завершила профілактичне відпрацювання «Канікули»

6 лет назад 0

На території Херсонської області з 26 березня по 8 квітня поліція проводила профілактичні заходи під назвою «Канікули». Упродовж двох тижнів працівники відділу ювенальної превенції виявили 200 порушень адміністративного законодавства, пов’язаних із неповнолітніми, повідомляє Відділ комунікації поліції області.

Поліцейські провели оперативно-профілактичне відпрацювання «Канікули» з метою профілактики негативних проявів у підлітковому середовищі, недопущення вчинення неповнолітніми адміністративних і кримінальних правопорушень, втягнення їх дорослими в протиправну діяльність, забезпечення соціального та правового захисту дітей, а також виявлення дітей, що залишилися без догляду дорослих.

За час відпрацювання працівники відділу ювенальної превенції склали 200 протоколів про адміністративні правопорушення. За продаж неповнолітнім алкогольних та тютюнових виробів до адміністративної відповідальності притягнуті 15 підприємців, у відношенні 7 дорослих були складені адмінпротоколи за доведення неповнолітніх до стану сп’яніння.

Поліцейські вивили30 підлітків, які курили тютюнові вироби у заборонених місцях.16 протоколівбули складені відносно неповнолітніх, які розпивали пиво та спиртні напої у заборонених місцях.

За два тижні поліцейські перевірили 80 неблагополучних родин, у яких виховуються діти. 117 батьківпритягнуті до адміністративної відповідальності за неналежне виховання дітей.

Також поліцейські провели екскурсії для дошкільнят у відділенняполіції. Маленьким гостям показали роботу чергових частини, дозволити посидіти у службових автомобілях, приміряти спеціальні засоби та технічні прилади, з якими поліцейські несуть службу.