Поліція викрила мігрантів, які працювали в пекарні на курорті Херсонщини

5 лет назад 0

Під час проведення рейду в курортному місті Залізний Порт на території мініпекарні з власним виробництвом працівники відділу по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, обласного главку поліції викрили 3-х іноземців, які там нелегально працювали. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Факт незаконного використання праці поліцейські виявили спільно з працівниками Державної міграційної служби в Херсонській області. Власник підприємства не зміг надати ніяких дозвільних документів на працевлаштування іноземців.

— Мігрантам від 28 до 35 років, вони громадяни Узбекистану. В курортному Залізному Порту вони працювали нелегально у приватній пекарні, без медичних книжок та не дотримуючись належних санітарних норм, — повідомив начальник відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, поліції Херсонщини Олег Шанько.

У відношенні чоловіків складені протоколи за ст.203 «Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України» Кодексу України про адміністративні правопорушення. Власника пекарні буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.204 «Порушення порядку працевлаштування, прийняття на навчання, надання житла, реєстрації іноземців та осіб без громадянства та оформлення для них документів» КУпАП.