Поліція встановлює обставини ДТП з тяжкими наслідками в Генічеському районі

5 лет назад 0

Учора вночі близько 02:00 на автодорозі між Генічеськом та смт Новоолексіївка сталося зіткнення транспортних засобів. В результаті ДТП один чоловік загинув і 4 людини отримали травми. Наразі поліція з’ясовує усі обставини пригоди. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася на 195 км автодороги Херсон-Каховка-Генічеськ. На місці ДТП поліцейські попередньо встановили, що 21-річний водій автомобіля «Лада-Пріора», рухаючись в бік смт Новоолексіївка здійснив дотикове зіткнення з мопедом «Мустанг». Мототранспортом, який рухався в попутному напрямку без увімкнених світлових приладів, керував 19-річний житель с.Червоне. Далі «Лада» виїхала на зустрічну смугу, де сталося її лобове зіткнення з автомобілем «ВАЗ-21110», за кермом якого перебував 45-річний мешканець с.Азовське.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди на місці ДТП від отриманих тілесних ушкоджень загинув 21-річний пасажир «Лади». Водії усіх транспортних засобів та 20-річний пасажир «ВАЗу» доставлені в центральну районну лікарню з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості. Попередня правова кваліфікація ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України. З’ясовуються усі обставини для встановлення причини ДТП.