Політична партія Ігоря Колихаєва «Нам тут жити» йде на місцеві вибори з чітким планом дій

4 года назад 0

Херсонська партія «Нам тут жити!» йде на місцеві вибори! У день народження Херсона нова політична сила оголосила кандидатів у депутати всіх рівнів, які братимуть участь у цьогорічних жовтневих виборах. Лідер політичної партії «Нам тут жити» Ігор Колихаєв наголосив, що дату для проведення конференції обрали символічну і впевнений, це стане стартовою точкою початку змін майбутнього області та міста.

Політична партія «Нам тут жити» вперше братиме участь у виборах до місцевих рад. Команда Ігоря Колихаєва об’єднала справжніх патріотів, лідерів, яким довіряють громади та професійних людей з чітким планом дій.

Ідеологію політсили «Нам тут жити» можна передати дуже лаконічно: Херсонщина має стати заможним краєм, де живуть щасливі родини. Тому одним з головних орієнтирів програми партії є створення потужних місцевих рад.

Окрему увагу команда Ігоря Колихаєва «Нам тут жити» приділяє вирішенню міських проблем. Вони наголошують, Херсон повинен бути сучасним, безпечним і комфортним, аби люди хотіли тут жити та працювати