Посадовим особам департаменту будівництва та розвитку інфраструктури Херсонської ОДА оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень

5 лет назад 0

В рамках кримінального провадження за ч. 4 ст. 191 та ч. 2 ст. 366 КК, внесеного за ЄРДР за матеріалами спецпідрозділу К УСБУ в Херсонській області, за фактом розкрадання бюджетних коштів з боку посадових осіб департаменту будівництва та інфраструктури Херсонської ОДА та службових осіб ПП СК *Вершина* при здійсненні капітального ремонту будинків і споруд Херсонського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, який знаходиться за адресою: м. Херсон, вул. Белінського 6. 22.07.2019 року слідчим СУ ХВП ГУНП в Херсонській області оголошено про підозру керівнику ПП СК *Вершина* Біляченку С.В. у вчиненні кримінальних правопорушень за ч. 4 ст. 191 та ч. 2 ст. 366 ККУ.

За висновком експерта НДКЦ МВС України в Херсонській області, сума збитків складає близько 300 тисяч гривень.

Наразі триває досудове розслідування планується подальше оголошення про підозру посадовим особам департаменту будівництва та розвитку інфраструктури Херсонської ОДА.