Правоохоронці повідомили про останні правопорушення, які сталися на Херсонщині

4 года назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 576 звернень, серед яких 102 повідомлення містить ознаки кримінального правопорушення. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Дорожньо-транспортних пригод з потерпілими не зареєстровано. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 112 адміністративних протоколів, з них 20 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Деякі приклади кримінальних правопорушень:

— В чергову частину Корабельного відділення поліції звернулась 59-річна жінка. Вона розповіла, що їй зателефонував невідомий та представився працівником банку. Шахрайським шляхом зловмисник дізнався реквізити банківської картки заявниці, після чого з неї зникло 13 тисяч гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

— В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонував 53-річний чоловік. Він розповів, що невідомий злодій викрав його човен, який був був пришвартований біля його дачної ділянки. За даним фактом проводиться перевірка.

— В Олешківське відділення поліції звернувся 39-річний місцевий мешканець. Чоловік розповів, що хотів придбати авто через один з сайтів в мережі Інтернет. Після переказу передоплати продавцю в сумі 12700 гривень за авто останній перестав відповідати на дзвінки та видалив оголошення про продаж. За даним фактом проводиться перевірка.