Правовий лікнеп: як протидіяти колекторам

6 лет назад 0

Нестабільна економіка, інфляція, курсові коливання призвели до загострення відносин між фінансовими установами та позичальниками. На цьому фоні послуги колекторських фірм стають все більш затребуваними.

Хто такі колектори, які у них повноваження? Як треба розмовляти з колектором? Що робити, коли колектори письмово чи по телефону залякують боржника або погрожують? На ці та інші питання ведучої програми «Ранковий дайджест» Юлії Шейко відповідає заступник начальника Новокаховського бюро правової допомоги Іван Гладишенко.

Прослухати програму за участі Івана Гладишенка можна за посиланням:

https://drive.google.com/open?id=1hEhau10g5muuxQTCsEInXrEo21c9Bf6E

Варто сказати, що правники системи БПД Херсонщини продовжують правопросвітницьку діяльність, зокрема на обласному радіо філії ПАТ НСТУ «Херсонська регіональна дирекція «Скіфія» регулярно виходять передачі за їх участі. Фахівці інформують слухачів про загальнонаціональний проект «Я маю право!» та його основні напрямки: вільний доступ до правосуддя, захист права власності, запобігання корупції у вищих навчальних закладах, право дітей на належне утримання тощо. Мета проекту – озброїти українців знаннями щодо реалізації та захисту своїх прав, гарантованих Конституцією та законами України у різних сферах життя.

Відділ комунікацій Регіонального центру з надання БВПД у Херсонській області