Прикордонники Херсонщини виявили три автівки з недійсними документами

7 лет назад 0

Прикордонники продовжують фіксувати факти переміщення транспортних засобів через адмінмежу з недійсними або підробленими документами.

Так учора, до контрольного пункту в’їзду-виїзду «Каланчак» на автомобілі «FORD FOCUS» прибув громадянин України, який направлявся з Херсону до Армянська. Під час перевірки документів прикордонники Херсонського загону встановили, що доручення на право керування транспортним засобом можливо підроблене, адже в документі відсутній підпис власника автівки.

Про це повідомляє помічник начальника прикордонного загону — начальник прес-служби Іван Шевцов.

Ще один громадяни України намагався потрапити на материкову частину з окупованого Криму на автомобілі «TOYOTA COROLLA», пред’явивши на прикордонний контроль недійсні документи. Доручення на право керування транспортним засобом видане на основі іншого недійсного доручення.

В обох випадках прикордонники проінформували Каланчацький відділ Національної поліції та направили повідомлення про можливі факти кримінального правопорушення за статтею 366 КК України «Службове підроблення», а автомобілі через адмінмежу не пропустили.
А вже сьогодні, прикордонники Бердянського загону у контрольному пункті «Чонгар» виявили автомобіль «FIAT» під керуванням 26-річного громадянина України, який направлявся до Харкова. Під час проходження процедури оформлення, військовослужбовці встановили, що свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу підроблене. Про це відповідно проінформовані співробітники Національної поліції.